Loopbaanbegeleiding door erkende loopbaancoachLoopbaancoaching: Ontdek je talent!

Loopbaancoaching voor mensen die hun talenten willen ontdekken!

 • Heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging?
 • Worstel jij met verveling en routine in je werk?
 • Of loop je juist te veel op je tenen?
 • Heb je het gevoel dat jouw werk meer energie kost dan het oplevert?
 • Weet je niet wat je wel graag wilt?

Je bent niet de enige!
Uit een groot onderzoek (198.000 mensen) dat door onderzoeksbureau Gallup is uitgevoerd, blijkt dat 60% van de werkenden minder gemotiveerd is en niet uitsluit om binnen een jaar een andere baan te zoeken. Dit heeft grote gevolgen, omdat veel potentieel onbenut blijft en mensen vaak spanning en frustratie ervaren.

De meest gemaakte denkfouten die mensen maken die geen plezier meer hebben in hun werk zijn:

 • denken dat hun ideale baan niet haalbaar is.
 • gaan solliciteren zonder dat ze goed weten welke baan echt bij hun past.
 • denken dat ze eerst een opleiding moeten volgen, wanneer ze van werk willen veranderen.


Maar dat hoeft niet zo te blijven!
Stel je eens voor dat je met veel plezier en energie naar je werk gaat! Dat je naast je werk nog voldoende energie overhoudt voor je gezin, je sport en je hobby's. Hoe zou het voor je zijn als jij op basis van jouw unieke talenten jezelf verder kan ontwikkelen, daarmee succesvoller bent en meer inkomen genereert?

Ervaring van een klant:
Freeke de Bresser: "Jacqueline Scherpenzeel heeft mij zeer goed en professioneel begeleid bij het vinden van een nieuwe baan en het opzetten van mijn eigen praktijk. Ze heeft me geleerd om reële doelen te stellen. Tijdens het jaar dat Jacqueline mij heeft gecoacht, heeft me mij geholpen mijn kwaliteiten en waarden op een rijtje te zetten, waardoor ik een goed beeld heb gekregen van wat ik kan en wil. Tevens heeft ze me geleerd om de rust te nemen om van een afstandje naar de situatie te kijken als ik het even niet meer weet, zodat er ruimte is om als het ware mijn eigen oplossing te vinden."

Gelukkig is het mogelijk om je echte talenten te ontdekken en te vertalen naar jouw ideale baan. Wil jij graag weten......

 • wat jouw unieke talenten zijn?
 • wat jouw echte drijfveren zijn?
 • wat jouw missie en waarden zijn?
 • hoe je jouw talenten kunt vertalen naar je ideale baan?


Dit is wat mijn coachprogramma: Ontdek je talent! voor je kan betekenen:
In dit intensieve programma van 8 weken coach ik je individueel in het ontdekken van je talenten en de vertaling hiervan naar concrete functies. Dit coachprogramma is een combinatie van 5 persoonlijke gesprekken en 7 uitgebreide opdrachten die je thuis maakt. Tijdens onze gesprekken bespreken we de door jouw gemaakte opdrachten en de daaruit voortkomende antwoorden. Als laatste maak je een persoonlijkheidstest en een beroepentest waardoor we uiteindelijk een vertaling kunnen maken naar jouw ideale baan.

In dit programma doorloop je 7 stappen:

 1. belangrijke gedragspatronen analyseren uit jouw loopbaan
 2. inventarisatie interesses en talenten
 3. inventarisatie van je echte drijfveren en motivatie
 4. je echte kernkwaliteiten vaststellen
 5. jouw waarden en levensmissie bepalen
 6. je maakt een persoonlijkheidstest en beroepentest
 7. we maken een persoonlijk profiel voor jouw ideale baan


Voor wie is dit programma?
Dit coachprogramma is bedoeld voor mensen die gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te willen halen en willen ontdekken welke unieke talenten ze hebben waardoor ze weer met plezier hun werk kunnen gaan doen.

Interesse in dit coachprogramma?
Ben je geinteresseerd in dit coachprogramma en wil je persoonlijk met mij kennismaken? Neem dan contact met mij op 06-55551139 of mail naar info@you-know.nl. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek, waarin ik samen met jou ga bespreken welke zaken voor jou van belang zijn in het coachtraject.


Mijn naam is Jacqueline Scherpenzeel
In de afgelopen jaren heb ik als loopbaancoach meer dan 350 hoogopgeleide mensen gecoacht, waarbij talentontdekking en het optimaal inzetten van talenten in de huidige baan of nieuwe baan het belangrijkste doel was. Aan de hand van een praktisch en resultaatgericht programma, hebben al deze mensen een flinke stap in hun loopbaan gezet. Een aantal van hen zijn een eigen onderneming gestart, anderen hebben hun ideale baan binnen of buiten hun organisatie gevonden. Doordat ze zelf de regie in handen hebben genomen, ervaren ze nu meer plezier, voldoening en succes in hun werk.