Loopbaanbegeleiding door erkende loopbaancoachLoopbaancoaching Eindhoven: Trudy

‘Is dit het nou?’ Deze vraag hield me, net als wellicht veel van mijn leeftijdsgenoten, al geruime tijd bezig…. Tijd voor Jacqueline, tijd voor You Know
 
Door het uitvoeren van concrete, doeltreffende en prettige opdrachten en het stellen van dito vragen door Jacqueline, werd in een redelijk kort tijdsbestek, veel duidelijk. Vroegere dromen werden herleefd, gemaakte keuzes heroverwogen en nieuwe kansen werden gezien.
 
Waar in het begin van het traject alle opdrachten op zichzelf leken te staan, vielen tijdens het gehele proces steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Gedurende het proces werd de waan van de dag steeds meer ingeruild voor een heldere kijk op alle (toekomstige) mogelijkheden. Het zien en ervaren van mijn persoonlijke missie bracht me in jubelstemming en was het uitvloeisel van het steeds vrijere, associatieve denkproces.
 
Jacqueline begeleidde dit proces intens en integer. Ze schuwde het niet om confronterende onderwerpen te beroeren en lastige vragen te stellen. Ze deed dit echter steeds op een respectvolle, meedenkende manier waarbij ik steeds haar betrokkenheid heb gevoeld.
 
Hoewel de uitkomst wellicht niet als zeer spectaculair mag worden gezien, zijn alle inzichten voor mij persoonlijk zeer verrijkend geweest.
Een vraag als ‘is dit het nou?’, kent uiteraard geen definitief antwoord, maar het hebben van een missie, inzichten in je keuzes en kennis van je mogelijkheden, zorgen voor een duidelijke weg waarlangs je het antwoord kunt zoeken.
 
Trudy