Loopbaanbegeleiding door erkende loopbaancoachLoopbaancoaching Den Bosch: Liselotte Nuijten

"In september 2011 kwam ik bij Jacqueline met een ontevreden gevoel over mijn huidige baan in het onderwijs. Ik zag het eigenlijk helemaal niet meer zitten en wilde zo snel mogelijk iets anders! Na een prettig intakegesprek kwam mijn hulpvraag naar boven. Past mijn huidige baan bij mij? Zo ja, kan ik leren er anders mee om te gaan? Of nee, wat wil ik dan wel? Gaandeweg het traject kwam ik erachter dat deze baan mij wel paste, maar dat ik er anders in wilde en moest gaan staan.

Jacqueline zet je aan het werk. Dat vind ik heel positief! Zo wordt het jouw proces. Jacqueline zet je aan het denken. Daardoor treden er langzaam veranderingen aan in je systeem. Jacqueline kan goed luisteren en vraagt door. Zo wordt je probleem helder en zoek je naar oplossingen.

Het is nu februari 2012 en dit traject heeft mij veel gebracht... allereerst weer plezier in mijn werk! Verder goede inzichten in wie ik ben en wat mijn sterke en minder sterke kanten zijn. En, niet onbelangrijk, hoe ik dit in kan zetten in mijn werk. Jacqueline is een fijne en professionele coach, dus ik kan dit iedereen aanbevelen".