Loopbaanbegeleiding door erkende loopbaancoachLoopbaancoaching Den Bosch: Iris Wubben

"Begin 2012 ben ik met het loopbaancoachingstraject bij Jacqueline begonnen omdat ik het gevoel had niet op mijn plek te zitten in mijn werk als beleidsadviseur. Ik had al veel gesolliciteerd op uiteenlopende functies, maar steeds zonder resultaat.

Na vijf prettige gesprekken met Jacqueline had ik een goed beeld welke eigenschappen mij uniek maken en wist ik in welke richting ik mijn nieuwe werk wilde zoeken. Ook stond ik een stuk steviger in mijn schoenen, zowel zakelijk als privé. Met de sollicitatietips van Jacqueline ben ik vervolgens aan de slag gegaan....en ik had direct succes!

Ik werk nu als docent bedrijfskunde bij Avans Hogeschool. Dankzij alle inzichten die ik bij Jacqueline opgedaan heb, kon ik in het sollicitatiegesprek goed laten zien wie ik ben en helder aangeven wat mij in de functie aansprak. Uiteindelijk vond ik de beslissing om de functie te accepteren toch nog spannend, maar vanwege de gedegen zoektocht die eraan vooraf ging, durfde ik de stap met overtuiging te zetten."