Loopbaanbegeleiding door erkende loopbaancoachLoopbaancoaching en loopbaanadvies regio Den Bosch

Loopbaancoach: Jacqueline Scherpenzeel
Ik weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in een baan die niet meer bij je past. Het is heel lastig om het bekende en vertrouwde los te laten en te kiezen voor een nieuwe stap die nog onzeker aanvoelt.

In 2005 heb ik een switch gemaakt van agrarisch projectmanager naar zelfstandig loopbaancoach. Hoe onzeker die nieuwe toekomst ook was, ik ben nog steeds blij dat ik die stap heb gezet, want het geeft je plezier en energie om werk te doen dat echt bij je past.

In de afgelopen jaren heb ik als loopbaancoach meer dan 600 mensen gecoacht, waarbij talentontdekking en het vinden van hun ideale baan de belangrijkste doelen waren. Aan de hand van praktische en resultaatgerichte coaching, hebben al deze mensen een flinke stap in hun loopbaan gezet. 

 

Partners:

Coach en trainer: Dianne Commissaris

Dr. Dianne Commissaris van BTR coaching is coach en trainer voor ‘knappe koppen’ in Wetenschap & Techniek. Sinds 2012 begeleidt ze medewerkers, midden-managers en ondernemers in de high-tech, ICT, R&D en universitaire wereld. Slimme en creatieve mensen die op zoek zijn naar meer rust en meer energie in hun huidige werk. Planmatige en vooruitdenkende mensen die actief aan de slag  willen met de volgende stap in hun loopbaan, een stap die hen bevlogen aan het werk houdt.

 

Gestructureerd, betrokken en resultaatgericht. Dat is Dianne!                   Bevlogenheid, werkenergie en job crafting zijn haar specialismes. Ze is opgeleid als ergotherapeut, onderzoeker, docent, doctor in de Bewegingswetenschappen en Certified Professional Coach. Na een carrière bij de Vrije Universiteit en TNO Arbeid, startte Dianne in 2012 haar bedrijf BTR. Hierin combineert ze coaching met workshops en trainingen over Duurzaam Presteren, Mentale Vitaliteit en Dynamisch Werken. Gegeven haar achtergrond is Engelstalig coachen of trainen geen enkel probleem voor haar.

 

“Mijn ambitie is dat jij optimaal tot je recht komt in je werk; dat de energie stroomt en je het beste van jezelf kunt laten zien. En als dat tijdelijk niet zo is; als werk meer worsteling dan flow is, als het meer stress dan voldoening oplevert, dan loop ik graag een tijdje met je mee. Op zoek naar de optimale match tussen jou, je functie en je werkomgeving. Dat doe ik al onderzoekend met ruimte voor diepgang, en altijd resultaat gericht. BTR betekent Beter Tot je Recht en daar ga ik voor. Want werken met energie en plezier is van onschatbare waarde voor jou, je thuissituatie en je organisatie!”

 

 

coach en trainer: Noortje van den Elsen

Noortje van den Elsen van ‘NOOR breekt door!’ is (loopbaan)coach (Noloc), teamcoach en trainer op het gebied van loopbaanbegeleiding en persoonlijke effectiviteit. Noortje heeft een achtergrond in de werving- & selectie en re-integratie en jarenlange ervaring als trainer/coach in de zakelijke dienstverlening, maar ook in de zorg, de schoonmaak, overheid en productie-omgevingen in zowel Nederland als België. Ze behoort tot de vaste coachpool van de Efteling en heeft een licentie in de Werk Energie Analyse© en Online Talent Manager©.

 

Trainer/coach in hart en nieren die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Noortje staat voor authenticiteit, gelijkwaardigheid en plezier en gaat volledig voor haar doel: het beste uit mensen halen omdat ze dit zelf willen (intrinsieke motivatie) en zichtbaar hun gedrag veranderen. Dit doet ze door respectvol te confronteren en prikkelend uit te dagen om uit de eigen comfort zone te gaan. Kortom: stimuleren, motiveren en activeren, want volgens Noortje is het meervoud van LEF LEVEN!

 

“Noor betekent in het Arabisch ‘verlichtend’. In mijn training en coaching wil ik echt doordringen tot de kern door belemmerende overtuigingen, hardnekkige belastende gewoonten en ineffectief gedrag te doorbreken en het mensen in hun werk en leven een stukje lichter maken. Ik geloof erin dat Ieder mens waardevol is! Persoonlijk(e) waarde toevoegen aan anderen; door ze de eigen-waarde(n) te laten inzien en ze in hun waarde te laten; waardoor ze weer van meerwaarde zijn voor zichzelf en anderen; dat is mijn toegevoegde waarde!”